BUUR: samenwerken voor een beter Houthalen-Helchteren

Volksvertegenwoordiger Nele Lijnen steunt het BUUR-project. Hier zie je haar naast BUUR-boegbeeld Stijn Van Dingenen.

In oktober van 2018 vinden er gemeenteraadsverkiezingen plaats. BUUR zal hierbij een in het oog springend project zijn. Een project gemaakt voor en door inwoners van Houthalen-Helchteren. Een project dat gedragen wordt door S&D Houthalen-Helchteren, Open VLD Houthalen-Helchteren en tal van onafhankelijke, geëngageerde burgers! 

 

Met BUUR onderscheiden we ons van alle anderen

 

Onder de naam BUUR trekt S&D naar de gemeenteraadsverkiezingen. En we doen dit niet alleen. BUUR wordt een sterk project waarmee we op een verfrissende manier politiek dichter bij de inwoners brengen. Bovendien bieden we dit project niet alleen aan. Met Open VLD kregen we er een tweede sterke partner bij die mee de schouders onder BUUR zal zetten.

 

 

 

Jij als inwoner staat centraal

 

BUUR staat voor een beleid dat inspeelt op dat wat leeft tussen de bevolking, tussen de inwoners. Voor ons geen grootse prestigeprojecten maar wel een beleid op maat van de wijken, de... BUURten. We vinden het erg belangrijk dat er in onze gemeente opnieuw veel aandacht gaat naar fijne BUURten om te wonen, te verblijven, te werken... Jullie als inwoners zijn vragende partij voor nette woonomgevingen, verfrissende bedrijfsterreinen, een goed uitgebouwde lokale handel, leuke en verzorgde speelpleintjes in je wijk, seniorenvoorzieningen in elke wijk, kortom: BUUR zal een politieke aanpak omvatten waarbij de inwoners centraal staan. 

Met BUUR zijn we duidelijk: het gaat niet om ons, het gaat om jullie als inwoner. Omdat we er allebei van overtuigd zijn, hebben we op dit vlak als S&D en Open VLD dan ook de handen in mekaar geslagen. We willen allebei voor deze vernieuwende politiek aanpak gaan, dus doen we het samen. Dat maakt de inhoud zoveel sterker! 

 

 

Ook jij bent... BUUR

Maar we gaan het niet alleen doen. Jij doet ook mee. De komende tijd komen we naar je toe, beste BUUR. Samen ontdekken we waar onze gemeente, onze inwoners de komende jaren nood aan hebben. Die wetenschap zal de basis vormen van ons gezamenlijk verhaal. BUUR is meer dan politiek, BUUR is een beweging van positieve burgers die voor iedereen in Houthalen-Helchteren een goede ... buur willen zijn.

 

 

Zelf zin om mee te werken? Leuke tips? Vragen of opmerkingen? Aarzel niet en contacteer ons: info@buur.co.  Weet alvast dat iedereen bij BUUR welkom is! 

 

 

BUUR Houthalen-Helchteren

p/a Stijn Van Dingenen
Hortensiastraat 8 1/1
B- 3530 Houthalen-Helchteren
info@buur.co

Telefoon

0475 97 19 19 (Stijn - S&D)
0475 38 14 16 (Maarten - Open VLD)
0474 50 86 18 (Guido - cultuurpartner SEND)

Email

Info: info@buur.co