Gemeentelijke toelage voor Greenville

De Techniek- en Wetenschapsacademie is een academie waar kinderen en jongeren op een educatieve maar ook amusante manier kunnen kennismaken met techniek en wetenschap. De academie is druk bezocht en levert goed werk. Honderden kinderen en jongeren maakten er al kennis met tal van aspecten van techniek en wetenschap, duurzaamheid, ecologie en cleantech. Een inspirerende en stimulerende omgeving. 

Om de academie toegankelijk te houden voor iedereen, dient het kostenplaatje in bedwang gehouden te worden. Dat impliceert onder meer dat de academie geen gebruikskosten betaalt aan nv Greenville voor de lokalen die de academie inneemt. De vergoeding die nv Greenville hiervoor krijgt, met name 9.310 euro, ontvangt ze in de vorm van een toelage die het gemeentebestuur overmaakt aan Greenville. Die toelage moet de minderinkomsten door het lokaalgebruik van de academie aan nv Greenville dekken. 

Met de toelage onderschrijft het gemeentebestuur het belang van de academie en uiteraard ook het gebruik van Greenville als haar uitvalsbasis. 

 

BUUR Houthalen-Helchteren

Een open, onafhankelijke politieke beweging van, voor en door inwoners van Houthalen-Helchteren. 

Telefoon

Rechtsboven op deze site vindt u de contactgegevens van onze raadsleden en het bestuur. Aarzel niet om ze te contacteren met vragen of opmerkingen. 

Email

Info: info@buur.co