Ken jij het woonloket?

STEBO organiseert in samenwerking met het gemeentebestuur al een hele poos een 'woonloket' in onze gemeente. Je wilt verbouwen, renoveren, isoleren of je hebt nood aan advies rond renovatiepremies, premies voor woningaanpassing, fiscale voordelen bij verbouwen… In al deze gevallen kan je bij het woonloket terecht met je vragen. Ook als je hulp nodig hebt bij de voorbereiding van je bouwaanvraag of je hebt allerlei technische vragen ben je er welkom.
 
STEBO stelt bij het woonloket sociale adviseurs en een architect ter beschikking. Handig: het advies is volledig gratis.
 
Het Woonloket Stebo is te bereiken via een afspraak: Ulla Mertens 0489 41 91 32 of ulla.mertens@stebo.be. Elke dinsdag is het woonloket te bereiken in het NAC en dit van 9.30 uur tot 11.30 uur. Maak een afspraak of spring binnen op dat moment als je met vragen zit.
 
Het woonloket bereikt trouwens meer en meer mensen in onze gemeente. In 2012 maakten 120 inwoners gebruik van de diensten van het woonloket. In 2015 liep dat aantal op tot 161 inwoners. Vorig jaar, in 2017, steeg het aantal consultaties opnieuw en wel tot 297. Een mooi cijfer dat aantoont dat het aanbod van het woonloket absoluut zinvol is!
 
 
 

BUUR Houthalen-Helchteren

Een open, onafhankelijke politieke beweging van, voor en door inwoners van Houthalen-Helchteren. 

Telefoon

Rechtsboven op deze site vindt u de contactgegevens van onze raadsleden en het bestuur. Aarzel niet om ze te contacteren met vragen of opmerkingen. 

Email

Info: info@buur.co