Kom naar de Griezeldisco

Het sfeervolle halloweengebeuren zal dit jaar ook in onze gemeente niet zomaar passeren. Socioculturele vereniging SEND organiseert op 31 oktober -halloweenavond- voor het vierde jaar op rij een leuk halloweenevenement in het kerkje van Laak. Een schitterend en uniek decor voor een event als dit... De organisatie gaat dit jaar de muzikale toer op. Kinderen (en hun ouders en grootouders) worden verwacht op een heuse griezeldisco! Er is een 'voorstelling' om 17 uur en eentje om 19 uur. De griezeldisco wordt in goede banen geleid door Frank en Stein... 

Voor deze organisatie werkt SEND samen met het professionele team van Funny Event Animatie! 

Iedereen is welkom! Je tickets koop je best vooraf (info@jawijzienjouzitten.be). Uiteraard is het zoveel leuker als je lekker griezelig verkleed komt! Voor elk kind is er trouwens een leuke attentie voorzien! Tijdens en na de disco kan iedereen ook genieten van een hapje en een drankje! 

Deelnemen kost 4 euro per persoon. 

 

Deze organisatie komt tot stand dankzij de gewaardeerde steun van volgende handelaars en ondernemers: Padital Truck- en Carwash, Fyxem bvba, gevelbepleistering Vliegen bvba, EnD werken, Kerfs Brandstoffen, frituur 't Krokantje, broodjesbar De Olijfboom, L.P. Schilder- en decoratiewerken, Jos van de Bouwmarkt, en Luco.

BUUR Houthalen-Helchteren

Een open, onafhankelijke politieke beweging van, voor en door inwoners van Houthalen-Helchteren. 

Telefoon

Rechtsboven op deze site vindt u de contactgegevens van onze raadsleden en het bestuur. Aarzel niet om ze te contacteren met vragen of opmerkingen. 

Email

Info: info@buur.co