Monique Verstraeten nieuw OCMW-raadslid voor S&D

Op maandag 29 december 2014 legde Monique Verstraeten de eed af als kersvers OCMW-raadslid namens S&D in Houthalen-Helchteren. De eedaflegging gebeurde bij gemeenteraadsvoorzitter Maurice Vanoevelen en gemeentesecretaris Wim Haest. Monique volgt hiermee Linda Vancluysen (N-VA) op. De opvolging was bij de installatie in 2013 vastgelegd. 
 
"Ik ben blij en trots dat ik namens S&D in de OCMW-raad kan zetelen de komende vier jaar", aldus Monique. "Er komen heel wat uitdagingen op onze gemeente en ons OCMW af. Uitdagingen zoals het indijken van het groeiend aantal inwoners die geconfronteerd worden met armoede, maar ook uitdagingen rond een duurzaam seniorenbeleid waarbij seniorenhuisvesting in onze gemeente voor mijzelf prioritair is. Uitdagingen die ik alvast vol energie zal aangaan en ik hoop er de komende jaren samen met de hele OCMW-raad, zelfs vanuit de oppositie, ten volle aan te kunnen werken." 
 
Ook S&D-fractieleider Stijn Van Dingenen is tevreden dat Monique in de OCMW-raad instroomt. "In het begin zal het even zoeken zijn, maar ik ben ervan overtuigd dat Monique geknipt is voor dit mandaat. Bovendien krijgt deelwijk Helchteren nu ook een OCMW-raadslid, en dat is nodig want ook in die wijk leven heel wat vragen en bezorgdheden."

BUUR Houthalen-Helchteren

Een open, onafhankelijke politieke beweging van, voor en door inwoners van Houthalen-Helchteren. 

Telefoon

Rechtsboven op deze site vindt u de contactgegevens van onze raadsleden en het bestuur. Aarzel niet om ze te contacteren met vragen of opmerkingen. 

Email

Info: info@buur.co