S&D zet vrijwilligers in de bloemetjes

 

"Vrijwilligers zijn absoluut onmisbaar in onze samenleving", klinkt het bij Luciana, Melissa, Vera, Stijn, Olga en Monique, gemeente- en OCMW-raadsleden voor S&D. "Je vindt vrijwilligers in onze gemeente op tal van vlakken: in de sportclubs, bij activiteiten, in tal van verenigingen maar bijvoorbeeld ook in woonzorgcentrum Vinkenhof en in dienstencentrum Perron-Oost."

"Vrijwilligers zijn vaak een absolute meerwaarde voor hun medemensen. Wist je bijvoorbeeld dat er in het woonzorgcentrum Vinkenhof jaarlijks meer dan 6600 uren aan vrijwilligerswerk wordt gedaan door heel wat sympathieke mensen? Neem hen weg en het leven in het Vinkenhof zou veel minder aangenaam, veel minder sociaal en veel minder waardevol zijn... Ook in dienstencentrum Perron-Oost in Houthalen-Oost zijn dagelijks tientallen vrijwilligers actief. Ze verzorgen er de maaltijden, staan in voor de cafetaria, er worden tal van activiteiten georganiseerd, kortom: de motor van Perron-Oost draait dankzij het grote hart van heel veel mensen."

Voldoende redenen dus voor S&D om deze mensen eens flink in de bloemetjes te zetten. En zo mochten de vrijwilligersgroepen van Perron-Oost en het Vinkenhof afgelopen week een leuk bloemstuk ontvangen als dank voor hun dagelijkse inzet.

Dankjewel vrijwilligers voor jullie waardevolle inzet!

BUUR Houthalen-Helchteren

Een open, onafhankelijke politieke beweging van, voor en door inwoners van Houthalen-Helchteren. 

Telefoon

Rechtsboven op deze site vindt u de contactgegevens van onze raadsleden en het bestuur. Aarzel niet om ze te contacteren met vragen of opmerkingen. 

Email

Info: info@buur.co