SEND schenkt opbrengst kerstmarkt aan Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum

"Eind december namen we met onze vereniging SEND deel aan de kerstmarkt Lindeland in Houthalen-Oost", aldus voorzitter Guido Corthouts. "We verkochten er nestkastjes en voederhuisjes. De afspraak was dat we de opbrengst zouden schenken aan het Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum uit Heusden-Zolder. Deze organisatie, die met veel vrijwilligers werkt trouwens, helpt dagdagelijks dieren in nood. Het geld dat we hen konden overhandigen, is dan ook meer dan welkom." 
 
"We hebben met de vrijwilligers van het centrum de afspraak gemaakt dat we in de zomerperiode nog eens terug komen", aldus Melissa Bosmans. "Het is bijzonder leerrijk om de werking van het centrum te ontdekken. Gelet op het winterweer en het vele werk dat er nu in de verzorging van de dieren kruipt, hebben we dat grote groepsbezoek wat uitgesteld. Maar de opbrengst wilden we hen wel nu al bezorgen, elke vorm van steun kan dit opvangcentrum immers goed gebruiken. We willen dan ook iedereen die meegeholpen heeft aan de stand op de kerstmarkt, maar ook alle inwoners die ons gesteund hebben nogmaals danken. De steun voor dit centrum is absoluut zinvol."
 
Wie alsnog het Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum wil steunen, kan dat. Alle info vind je op www.vogelenzoogdierenopvangcentrum.be.

BUUR Houthalen-Helchteren

Een open, onafhankelijke politieke beweging van, voor en door inwoners van Houthalen-Helchteren. 

Telefoon

Rechtsboven op deze site vindt u de contactgegevens van onze raadsleden en het bestuur. Aarzel niet om ze te contacteren met vragen of opmerkingen. 

Email

Info: info@buur.co