Ons programma voor Houthalen-Helchteren

Ook jouw idee is welkom bij BUUR. Laat van je horen!

BUUR werkt permanent aan een uitgebreid programma voor Houthalen-Helchteren. Hiermee mikken we op een warme, gezellige, veilige en gezonde gemeente. Voor elke deelwijk zitten er punten vervat in het programma. Bij de opmaak van deze beleidsvisie staat de inwoner telkenmale centraal.

In het voorjaar van 2018 stellen we als BUUR ons integraal programma voor 2018-2024 aan u voor. U zal het op deze website integraal kunnen nalezen. Het programma zal u een inkijk geven in de dingen die wij als BUUR belangrijk vinden: gezondheid, ouderenzorg, fijn wonen, veiligheid, groeikansen voor ondernemers, gezellig sociaal leven, sport op maat van de wijken, milieu en natuur, tewerkstelling, ... 

 

Zelf een idee?
Heb je zelf een idee dat volgens jou absoluut een plaats verdient in het BUUR-programma, aarzel dan niet en laat het ons zeker weten! info@buur.co. Of bel ons even, we komen graag langs om het met jou te bespreken. Je bent uiteraard ook altijd welkom op één van onze ontmoetingsmomenten of activiteiten. Ook dan maken we tijd voor een babbel! 


 

BUUR Houthalen-Helchteren

p/a Stijn Van Dingenen
Hortensiastraat 8 1/1
B- 3530 Houthalen-Helchteren
info@buur.co

Telefoon

0475 97 19 19 (Stijn - S&D)
0475 38 14 16 (Maarten - Open VLD)
0474 50 86 18 (Guido - cultuurpartner SEND)

Email

Info: info@buur.co